ДНЗ "ЗАПОРІЗЬКИЙ ПРАВОБЕРЕЖНИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ"

«Обери професію по душі і жодного дня у житті не будеш «працювати»,

а будеш радіти життю»

Новини


09.04.2024 року класний керівник групи № 31 Савенков М.О. провів відкриту виховну годину «Поважай тих хто поруч». Микола Олексійович разом з здобувачами освіти розглядали питання ставлення особистості до себе та ставлення до тих хто поруч.

7 квітня щорічно відзначається Всесвітній день здоров'я. Згідно плану роботи ліцею керівник фізичного виховання Міщенко Р.В. та викладач фізичного виховання Супоросов С.Ф. з метою підкреслити важливість цього дня для кожної людини провели заходи зі здобувачами освіти ліцею.

Здобуття освіти сьогодення диктує для всіх нас нові правила. Інтернет надає нам неймовірні можливості для здійснення відкриттів, навчання дистанційно та й творчості . Навчаємося за допомогою Youtube, Instagram, Facebook, Twitter, Google.

Другого квітня в групі 61 відбулася відкрита виховна година з теми "Освіта в житті людини". Для сьогодення тема болюча та актуальна особливо для молоді, тому на онлайн-зустрічі говорили саме про це.

Характер кожної людини має властивості, що впливають на її поведінку та стосунки з іншими людьми. Під час години спілкування з здобувачами освіти викладач Савенков М.О. розповів про риси характеру людини, чинники від яких залежить характер людини, вказав на позитивні та негативні риси характеру.

Вітаємо збірну команду ДНЗ «Запорізький правобережний ПЛ», керівника фізичного виховання Міщенко Р.В.та викладача фізичного виховання Супоросова С.Ф. з зайнятим ІІІ місцем.

Згідно плану роботи 28.03.2024 року в НДЗ «Запорізький правобережний професійний ліцей» було проведено виховну годину «Що спонукає підлітків вчиняти самогубство».

Мабуть, немає такої людини, яка б не хотіла бути щасливою. У кожної людини своє поняття, що таке щастя, що потрібно для того щоб бути щасливим. Що ж таке щастя?...

Члени Ради самоврядування нашого навчального закладу прийняли участь у Всеукраїнській виставці-конкурсі декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край»

Під час зустрічі здобувачів освіти групи № 61 з заступником директора з НВР Білоіван Н.А., майстром виробничого навчання Кошеленко Н.В. та викладачем Маляревич О.М розглядались питання поведінки людини та чинників людської агресії.

Згідно плану роботи ДНЗ «Запорізький правобережний професійний ліцей» викладач історії Савенков М.О. провів інформаційні зустрічі з здобувачами освіти ліцею та розповів їм про тих відважних добровольців, які завжди у найважчі часи нашої історії, брали зброю до рук і ставали на захист своєї Батьківщини.

Бажаємо подальших успіхів та перемог!

Державний Гімн України – один з головних державних символів України поряд із прапором і гербом.

 

УВАГА!

Згідно внесених змін до Закону України «Про професійну (професійну технічну) освіту» щодо окремих аспектів підготовки кваліфікованих робітників в умовах воєнного стану та відновлення економіки. Державний навчальний заклад «Запорізький правобережний професійний ліцей» запрошує на навчання, та надає академічну підтримку здобувачам освіти, які втратили можливість навчатися у своєму закладі. Наш навчальний заклад пропонує приєднатися до освітнього процесу у дистанційній формі за вашою професією, зберігаючи місце навчання, стипендію та соціальні виплати згідно із законодавством.

 

 

Шановні випускники шкіл!

Запрошуємо Вас на навчання в

наш заклад освіти!

Посилання для спілкування під час проведення
Дня відкритих дверей у квітні 2024р.
з 12-00 до 15-00

https://meet.google.com/spd-vins-vdb

 

 Ми вас чекаємо щоденно в нашому закладі освіти
з 8.00 до 16.30


 На базі нашого ліцею існує:

Комп’ютерна академія Cisco,
яка проводить безкоштовне
навчання. В кінці навчального
курсу якого всі отримують
сертифікати міжнародного
зразка.

 

 

 


Корисні посилання

 

 

 

 

 

 

 

 

  Наші соціальні мережі 

 

 

Hide Main content block

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…