ДНЗ "ЗАПОРІЗЬКИЙ ПРАВОБЕРЕЖНИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ"

«Обери професію по душі і жодного дня у житті не будеш «працювати»,

а будеш радіти життю»

                                                                                                              тел. 708-51-82; 099 -0199067

 

 

 

 № ур. Предмет ПІБ викладача  
1
Комп мережі (онлайн) 8.05 Карнаушенко В.С
2
Фізична культура (онлайн) 8.55 Міщенко Р.В.
3
Фізична культура Міщенко Р.В.
4 Укр мова (онлайн) 10.40 Черевко Н.І. 
5 Укр мова   Черевко Н.І.  
6  Біологія і екологія (онлайн) 12.35 Іванова Н.О. 
7 Технології  (онлайн) 13.25 Ясько Ю.В 
8 Хімія Іванова Н.О. 
 

 

 

 

 

 № ур. Предмет ПІБ викладача  
2
Історія України (онлайн) 8.50  Савенков М.О. 
3

Захист Вітчизни (онлайн) 9.45

дівчата   /    хлопці 

Павленко О.О.

Мазенков С.С. 

4
Технології обробки інформації (онлайн)  Маляревич О.М. 
5 Зар література (онлайн)  Черевко Н.І. 
6  Технології Ясько Ю.В. 
7 Захист Вітчизни 

Павленко О.О/Мазенков С.С.  

8 Історія України  Савенков М.О.  
 

 

 

 

 

 № ур. Предмет ПІБ викладача  
2
Іноземна мова (онлайн)8-50 Швецова В.С.
3

Інформатика (онлайн) 9-45

Павленко О.О. 
4 Хімія (онлайн) 10-30 Іванова Н.О. 
5 Компютерні мережі (онлайн) 11-45 Карнаушенко В.С 
6 Компютерні мережі (онлайн)   Карнаушенко В.С  
7 Інформатика  Павленко О.О. 
8 Українська література (онлайн) 14-15 Черевко Н.І.
9 Українська література  Черевко Н.І. 

 

 

 

 

 

 

 

 № ур. Предмет ПІБ викладача  
1
Технології Ясько Ю.В.
2
Інформатика Павленко О.О.
3
Технології обробки інф Маляревич О.М
4 Технології обробки інф Маляревич О.М
5 Операційні системи Карнаушенко В.С.
6 Фізична культура Міщенко Р.В
7 Українська література Черевко Н.І
 

 

 

 

 

 

 № ур. Предмет ПІБ викладача  
2
Технології   Ясько Ю.В. 
3
Технології   Ясько Ю.В. 
4 Інформатика  Павленко О.О. 
5 Тех обробки інформації Маляревич О.М 
6 Фізика і астрономія  Кардіян Т.М 
7 Всесвітня історія  Лавренко А.О 
8 Фізична культура Міщенко Р.В
9 Фізична культура Міщенко Р.В
 

 

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…