ДНЗ "ЗАПОРІЗЬКИЙ ПРАВОБЕРЕЖНИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ"

«Обери професію по душі і жодного дня у житті не будеш «працювати»,

а будеш радіти життю»

ДО УВАГИ ПЕДПРАЦІВНИКІВ ТА БАТЬКІВ

  • Jun 09, 2021

За станом на 31.03.21 в Україні зареєстровано 89 638 лабораторно підтверджених випадків інфікування дітей COVID-19. Якщо на початку епідемії діти, як правило мали безсимптомний перебіг хвороби, то сьогодні вони хворіють уже з таким перебігом хвороби, який потребує госпіталізації.

Найбільше потерпають від наслідків COVID-19 діти, які виховуються у соціально та/або фінансово неспроможних родинах. Спостерігається різке збільшення кількості дітей, які страждають від насилля та стають жертвами або свідками домашнього насильства. У 2019 році від дітей надійшло 1055 звернень щодо фактів насильства, а протягом 2020року - 2765, що на 1710 звернень більше.

Просимо працівників та батьків вжити відповідних заходів реагування щодо пом`якшення впливу COVID-19  на забезпечення права дітей на освіту, посилити психологічно-педагогічний супровід вразливих категорій дітей під час літніх канікул.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…