ДНЗ "ЗАПОРІЗЬКИЙ ПРАВОБЕРЕЖНИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ"

«Обери професію по душі і жодного дня у житті не будеш «працювати»,

а будеш радіти життю»

Навчально-польові збори

  • Jun 10, 2021

Відповідно до навчального плану з предмета «Захист Вітчизни»  07.06.2021 по 09.06.2021р.р  із здобувачами освіти групи №69  «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення» було проведено  навчально-польові збори.

Враховуючи те, що програма 3-денних навчально-польових зборів передбачає практичне виконання контрольних нормативів, було дотримано карантині заходи. 

В основному під час  проведення навчально– польових зборів показали високі, стабільні результати, закріпили теоретичні знання, уміння та навички щодо захисту Вітчизни та дій в умовах надзвичайних ситуацій.

Навчально-польові збори — це своєрідний екзамен на вправність та мужність для здобувачів освіти . Зважаючи на важливість популяризації Збройних Сил України та виховання патріотично налаштованого молодого покоління, важко переоцінити важливість подібних заходів, оскільки військово-патріотичне виховання передбачає формування любові до свого народу, його історії, культурних та історичних цінностей, розвиток мотивації, спрямованої на підготовку до захисту Української держави і служби у Збройних Силах України.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…