ДНЗ "ЗАПОРІЗЬКИЙ ПРАВОБЕРЕЖНИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ"

«Обери професію по душі і жодного дня у житті не будеш «працювати»,

а будеш радіти життю»

Національна консолідація і боротьба за Українську національну ідентичність

  • May 19, 2022

«Національна консолідація і боротьба за Українську національну ідентичність»

     07 червня 2022 року в режимі онлайн  відбувся круглий стіл «Військово-патріотичне виховання учнівської  та студентської молоді в умовах боротьби за Україну». 

     Організаторами круглого столу є Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, Інститут проблемвиховання НАПН України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України.

     Мета круглогог столу – обговорення актуальних проблем та  перспективи розвитку військово-патріотичного виховання учнівської та студентськоїмолоді в умовах боротьби за Україну.

     Педагогічні працівники нашого закладу освіти прийняли участь у круглому столі, та ознайомилися з приоритетними напрямками національної консолідації боротьби за Українську національну ідентичність, та з актуальними проблемами військово-патріотичного вихвання здобувачів освіти в навчальних закладах.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…