ДНЗ "ЗАПОРІЗЬКИЙ ПРАВОБЕРЕЖНИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ"

«Обери професію по душі і жодного дня у житті не будеш «працювати»,

а будеш радіти життю»

Співпрацюємо та навчаємось збереженню життя

  • Sep 07, 2022

   06 вересня 2022 до нашого навчального закладу завітали гості: співробітники СЮП ЗРУП ГУНП в Запорізькій області Толстоп'ятенко  Л.О., Федіна В.В., Чернозьомов О.О., та  головний інспектор ВЗНС ЗРУ ГУ ДСНС України в Запорізькій області Луценко Є.В. Вони провели зустріч з працівниками ліцею та здобувачами освіти ДНЗ «Запорізький правобережний професійний ліцей». 

   Під час зустрічі провели лекції: «Запобігання вживання тютюнових та спиртних напоїв, а також наркотичних виробів», «Безпека поводження з вибухонебезпечними предметами», «Порядок дій під час повітряної тривоги», «Правила користування первинними засобами пожежогасіння». Ознайомили з Законодавчою базою: «Кримінальна та адміністративна кодекси, та відповідальність за скоєння правопорушень неповнолітніми», а також провели профілактичний захід «Урок з поліцейським», який включає комплекс напрямків з попередження ризикованої та протиправної поведінки серед здобувачів освіти,  «Єдиний урок з безпеки», на якому здобувачам освіти доведено основні правила поведінки  в умовах небезпеки, та проведені навчання основам поведінки в умовах війни.

 

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…