ДНЗ "ЗАПОРІЗЬКИЙ ПРАВОБЕРЕЖНИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ"

«Обери професію по душі і жодного дня у житті не будеш «працювати»,

а будеш радіти життю»

Разом ми сила!

  • Sep 21, 2022

   Сьогодні до нашого закладу освіти завітали соціальні партнери проєкту SIDA «Youth Force - молодь в дії», , а також представникам Волонтерського центру "Під парасолькою". Урочисто вручили подяку за участь у розвитку волонтерського патріотичного руху, що дуже важливо для нашої країни. YMCA Запорізької області завдяки проєкту SIDA «Youth Force - молодь в дії» 2022 підтримує ініціативи молоді щодо організації власної патріотичної волонтерської зайнятості та розвитку гнучких навичок для підвищення ефективності власних дій.

На базі Y-space "Дух. Розум. Тіло" молодіжні лідери зможуть отримати практичні навички з волонтерської діяльності, отримати книжку волонтера із записом досвіду виконаних робіт та досягнень, що допоможе у подальшому працевлаштуванні та отримання першого робочого місця. Наша друзі  роблять усе можливе для створення відповідальної патріотичної спільноти молоді у нашому регіоні. Щиро вдячні нашим соціальним партнерам, донорам, молодіжним лідерам, а також представникам Волонтерського центру "Під парасолькою" за їх важливу соціальнозначиму волонтерську роботу!

Так тримати! Разом ми сила!

 

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…