ДНЗ "ЗАПОРІЗЬКИЙ ПРАВОБЕРЕЖНИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ"

«Обери професію по душі і жодного дня у житті не будеш «працювати»,

а будеш радіти життю»

Рік, який змінив наше життя

  • Mar 20, 2023

«В одній прозірці»

Рік, який змінив наше життя

24 лютого 2022 року назавжди увійде в історію нашої країни і нашого народу, як початок війни розв’язаною росією. Важко знайти людину, сім'ю, яку не зачепило це горе, але ми спільні в боротьбі, кожен на своєму фронті.

Вся Освіта країни  від початку повномасштабного вторгнення зазнала багатьох трансформацій, змінились і ми. Колектив ДНЗ «Запорізький правобережний професійний ліцей» також опинився в складних життєвих обставинах: повітряні тривоги, щоденні походи в укриття, відключення електроенергії. І в цих умовах колектив розвивав та адаптував навички дистанційного викладання, разом із батьками та здобувачами освіти працювали над збереженням здоров'я та життя всіх членів колективу, надавали освітні послуги нашим здобувачам освіти, виховували патріотів своєї країни, підтримували всіх, хто не звірився, хто виїхав за межі країни, хто потрапив в тяжкі життєві умови.

Як і рік потому ми згуртовані, сміливі, стійкі!

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…